fredag 5 september 2008

Ugglor i mossen!

Nu har jag satt saxen i ugglorna, och jag bara älskar dem!!! Det blev en prototyp mössa som blev perfekt från början =) och en scarf, båda vändbara, brun velour på andra sidan! Ugglorna och velouren inköpta på Jofotex. Måste nog köpa mer ugglor, blev helt kär! Det här setet sydde jag för ett tag sen, men luvan blev inte bra och halsen lite för trång (så går det när man går på känn). Den har ju gått att använda men inte så kul när man vet att det kan bli bättre. Så när jag hade ugglorna framme klippte jag av den gamla luvan och gjorde en ny, fodrade med ugglor! Nu är jag nöjd! Helt underbar djup, grön velour från Tygvaruhuset!
Och så lite bilder på min prins! Han passar verkligen i den härliga gröna färgen!
Och mössan är jag så himla nöjd med! Sitter perfekt (tycker jag ; ))!!!

Trevlig helg!

6 kommentarer:

Erica sa...

blev verkligen en bra mössa! Uggletyget är så snyggt, har inte kommit över något själv och har ärligt talat köpt alldeles för mycket tyg sista tiden. Sprang in på textilcentrum i sumpan idag och köpte två meter tyg. Har beställt en hel del som är på ingång så ugglorna ja, de får jag nog stå över :( Men gillar att kolla på de alster andra gör av det tyget, som din fina mössa :)

LinSar sa...

Snyggt set.

Villa Nystuga sa...

Åh, vad kul att hitta till nya sybloggar!
Självklart så är det OK att du länkar till mig. Ha en trevlig helg!

Helena sa...

Vilket fint set!

mammaM sa...

Jättefint, jag har just själv sytt en ugglemössa som inte än kommit på bloggen. Och planerar ett velourset med ugglor i luvan...

OttoPippi sa...

Å så snyggt!!!!