måndag 25 januari 2010

Underbart!

Hur härligt är det inte att se kläder man sytt på bebisar! Ljuvligt om ni frågar mig! :)
Lilla M dök upp på syjuntan förra veckan, han är ju bara så underbart söt!
Iklädd kläderna från inlägget nedan. :)



När S och P var här och valde tyger till sin beställning, så förälskade sig (den då blivande) pappan i en svart- och rödrandig velour. Då kunde jag inte låta bli att sy något av den till dem. Det blev en fleecefodrad overall, med tryckknappar och övervik i ärm- och benslut.
Så mjuk och skön så jag vill ha en själv. Tror dock att den skulle väcka liiiite för mycket uppmärksamhet i min storlek! ;)


Och min goa kusin P och hans sambo fick barn i november (ja, jag ligger sannslöst efter med bloggandet och nu börjar jag ändå bakifrån).
Det blev ett litet set till dem också.

Omlottröja i ljuvliga AIKfärger,



en fuskomlott med hjärtan,



och ett par matchande velourmuddisar!



Tröjan i strl 68 och body och byxa i strl 62.


Material: Den rödrandiga velouren - Andersson & Hjalmarsson, gulrandig - Mjukatyger, hjärttyget - JNY Design, svart velour - Textilcentrum.

Mönster:
Utgått från Ottobremönster till alla utom byxorna, det är eget.

Övrigt:
Så kul att se kläderna live! Och att alla presenterna uppskattades.
Höll dock på att bli galen när jag skulle sätta i knapparna i overallen, men det gick till slut. Hoppas att de sitter kvar nu bara!

8 kommentarer:

Krimskrams sa...

Så himla fint! Älskar den randiga overallen. Det är verkligen kul att sy till de minsta (och så går det inte åt så mycket tyg ;-))

Unknown sa...

Så mycket fint du sytt!

od Andulky sa...

Så sött!!!

Jonglören sa...

Ooh så underbara kläder. Jag blir så sugen på att sy en likadan overall till bebisen som ligger i min mage, men eftersom den föds i april så är det kanske klokast att vänta till hösten. För i maj blir det ju varmt och vårigt och soligt. AIK-tröjan var också HIMLA snygg, men speciellt förälskad blev jag i hjärte-bodyn! Uuuuuunderbart tyg!

Fangoria sa...

Åh så mycket sött!

Helena sa...

Den rödsvartrandiga overallen var riktigt snygg! De andra kläderna var så klart jättefina de också :)

h/saltaste bönan sa...

Säg inte det. Min gamla hemkunskapslärare hade en liknande overall. Fast det snällaste man kan säga om hennes var iofs att den såg skön ut... Din ser både skön och cool ut.

BamBuu sa...

Jag hade också kunnat tänka mig en mjuk overall! Man kan väl ha den hemma iaf? ;) Fin blogg du har, lägger till i min lista!
/Malin